Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wujek
Dołączył: 05 Sie 2013
Posty: 83
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: Pią 10:11, 25 Paź 2013 Temat postu: Miód Manuka i smalec gęsi. |
|
|
Dużo czytam o jego zdrowotnych właściwościach, dużo osób go zachwala. Ale czy jest taki dobry? Szukam czegoś aby zaspokoić apetyt na słodkie lub dodać łyżeczkę do herbaty. Macie jakieś zdanie o nim?
Wklejam pierwszy lepszy link na jego temat:
[link widoczny dla zalogowanych]
Ta sama sprawa tyczy się smalcu gęsiego. Obecnie stosuję olej kokosowy i masło ghee jako źródło tłuszczy. Jednakże chciałbym urozmaicić mój jadłospis. Jakieś opinie?
Pozdro.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Wujek dnia Pią 10:13, 25 Paź 2013, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Idun
Dołączył: 26 Sie 2013
Posty: 164
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pią 10:19, 25 Paź 2013 Temat postu: |
|
|
Ja stosuję smalec gęsi do podsmażania. Pytałam o niego MS w komentarzach pod postem o tłuszczach. Odpowiedziała, że jest lepszy niż wieprzowy. A w smaku po prostu delicje Polecam wątróbkę z cebulą na takim smalczyku.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|